18-23/11 Tryffeldagar

Våra kockar hyllar jordens diamanter i november då höst- och svarttryffeln har högsäsong.

Amis

Tryffeläggkräm toppad med brioche-krutonger och gräslök

Förrätt
”Tryffel black and white”
Karl-johansvampravioli serverad med parmesansås samt svart och vit tryffel

Varmrätt
Rödvinsbrässerad och glacerad oxkind toppad med hyvlad vit tryffel serveras med sellerikräm, friterad jordärtssocka samt tryffelpecorino 

Dessert
”Tryffeljakt”
Vit och mörk chokladtryffel, nougat, hasselnötter, vaniljkräm samt chokladkrisp 

Menypris: 755 kr/person

BOKA BORD HÄR

Höstryffeln, som börjar dyka upp på menyerna i oktober, har en mer kraftig smak än sommartryffeln. Den svarta tryffeln har även den säsong på vintern och finns tillgänglig från november till mars. Den svarta tryffeln har en mer karaktärsfull doft och smak än både sommar- och hösttryffeln.