Kalender

Sveriges fick med sig tre guld hem och Konstnärsbaren representerades tillika av tre kockar.
Svergie är verkligen ett fantastiskt matland och svensk husmanskost är verkligen i ropet.

Bordsbokningarna är alltid tidiga för årets hjärtligaste dag. Boka redan nu.
Vi har en sittning kl 17.30 och en 20.00.

På årets sista dag bjuder vi in till en utsökt och välkomponerad nyårssupé baserad på de finaste klassiska råvaror som en sådan särskild afton kräver. 

Öppettider från kl 12 till tolvslaget

A la carte servering 12-16

Nyårssupé från klockan 17, fyra härliga rätter 895 kronor per person alternativt 995 kr per person inkl ett glas Champagne Charles Heidseck

Nu upprepar vi succén Stockholms Skreifestival för fjärde året i rad. Under slutet på januari firar vi att det äntligen är säsong för skrei – norsk torsk när den är som bäst. Då kan du uppleva skreien på ett trettiotal olika sätt på åtta restauranger i Stockholm till fantastiska priser.

Hedra sin fader och sin moder bör man självklart göra året om. Men varför inte ta tillfället i akt och skämma bort lilla mamma lite extra när det nu finns en särskild dag att få den där berömda tummen ur? Håll utkik efter vår specialkomponerade Mors dagsmeny när det börjar närma sig. 

Vi lyser upp höstmörkret genom att bjuda in till klassisk gåsamiddag. Vår köksmästare, som för övrigt har svart bälte i svartsoppa, bjuder på en traditionsenlig Mårten Gås-meny med svartsoppa, gås och skånsk äppelkaka till dessert. Välkommen att smörja kråset i klassisk anda hos oss på KB!