Calendar

Skippa slipsen i år och skäm bort pappa med en riktigt fläskig trerätters-meny istället på Stockholm mest anrika kulturetablissemang. Tänk på att boka bord i tid!

Vi lyser upp höstmörkret genom att bjuda in till klassisk gåsamiddag. Vår köksmästare, som för övrigt har svart bälte i svartsoppa, bjuder på en traditionsenlig Mårten Gås-meny med svartsoppa, gås och skånsk äppelkaka till dessert. Välkommen att smörja kråset i klassisk anda hos oss på KB! För att glädja alla gås-älskande fäder serverar vi även Mårten Gås-menyn på Fars Dag. 

Våra kockar hyllar jordens diamanter i november då höst- och svarttryffeln har högsäsong.

Amis

Tryffeläggkräm toppad med brioche-krutonger och gräslök

Förrätt
”Tryffel black and white”
Karl-johansvampravioli serverad med parmesansås samt svart och vit tryffel

Varför stå och köa vid ett julbord när man kan sitta i lugn och ro vid sitt bord och bli serverad julens guldkorn? BOka julens godaste gastronomiska upplevelse redan nu. 

TRE SORTERS SILL
Ört- och vitlökssill, inlagd sill och senapsill

LAX & ROM
Gravad laxcarpaccio, rökt lax, inkokt lax, sikrom och forellrom

På årets sista dag bjuder vi in till en utsökt och välkomponerad nyårssupé baserad på de finaste klassiska råvaror som en sådan särskild afton kräver.