Calendar

Äntligen är det skördetid i skogens skafferi! Hjortron, ren, svamp och rådjur - denna vecka går våra kockar all-in på det finaste de svenska skogarna har att erbjuda. Se meny här.

Skippa slipsen i år och skäm bort pappa med en riktigt fläskig trerätters-meny istället på Stockholm mest anrika kulturetablissemang. Tänk på att boka bord i tid!

Vi lyser upp höstmörkret genom att bjuda in till klassisk gåsamiddag. Vår köksmästare, som för övrigt har svart bälte i svartsoppa, bjuder på en traditionsenlig Mårten Gås-meny med svartsoppa, gås och skånsk äppelkaka till dessert. Välkommen att smörja kråset i klassisk anda hos oss på KB!

Våra kockar hyllar jordens diamanter i november då höst- och svarttryffeln har högsäsong.
Amis

Tryffeläggkräm toppad med brioche-krutonger och gräslök

Förrätt
”Tryffel black and white”
Karl-johansvampravioli serverad med parmesansås samt svart och vit tryffel

På årets sista dag bjuder vi in till en utsökt och välkomponerad nyårssupé baserad på de finaste klassiska råvaror som en sådan särskild afton kräver.

Mellan 13:e och 25:e maj kan du njuta av vår utsökta femrätters-meny med såväl gröna som vita primörer i huvudrollerna. Se meny här. 

Vi upprepar fjolårets succé och håller söndagsöppet även i år för mammas skull! För att hedra alla mödrar specialkomponerar vår köksmästare dagen till ära en utsökt meny med de finaste råvaror i huvudrollerna.