Kalender

Gillar du sill och strömming? Då måste du besöka oss 25-28 januari då vi hyllar havets silver med en härlig buffé i matsalen. Välkommen att njuta av hemlagade klassiker och smaka nyskapande sill- och strömmingsensationer, allt är förstås  tillagat av våra duktiga kockar.  I priset ingår snapsbuffé och massor av god tillbehör. Välkommen!

Nu upprepar vi succén Stockholms Skreifestival för tredje året i rad. Under 10 dagar firar vi att det äntligen är säsong för skrei – norsk torsk när den är som bäst. Då kan du uppleva skreien nose-to-tail på ett trettiotal olika sätt på åtta restauranger i Stockholm till fantastiska priser.

1931 ägde ett konsthistoriskt ögonblick rum på Konstnärsbaren i Stockholm. I april 2018 skapar vi - tillsammans med samtida unga konstnärer - återigen konsthistoria på KB.

Under sommaren stänger vi matsalen och öppnar upp Sommarbakfickan på KB. Det vill säga: vår underbara bar och uteservering.
Här serveras mat, dryck och bjuds på härlig stämning mellan klockan 12-22 mån-lör. 
Sommarbakfickan har öppet mellan 2 juli och 13 augusti.
 

 

Under våra älgveckor tar vi älgsteken till nya oanade höjder. Välkommen att njuta av höstens smaker i en varm och välkomnande atmosfär. 

Vi firar in Tysklands stora högtid - den traditionella oktoberfesten - genom att sätta upp en utsökt wienerschnitzel på menyn.
Willkommen!

Vi lyser upp höstmörkret genom att bjuda in till klassisk gåsamiddag. Vår köksmästare, som för övrigt har svart bälte i svartsoppa, bjuder på en traditionsenlig Mårten Gås-meny med svartsoppa, gås och skånsk äppelkaka till dessert. Välkommen att smörja kråset i klassisk anda hos oss på KB!