Kalender

Vi på KB har tillsammans med SKF bjudit in Daniel Jouseff att hålla en utställning som skiljer sig från allt vi tidigare visat. Daniels konst är ett tidsdokument - en dagbok av hans vardag - som leker med föreställningar om hur vi uppfattas, vad vi värderar och det ständiga begäret efter mer. Hans verk kommer att visas i båda våra matsalar under en månad.

Det läckraste vårtecknet av dem alla är utan tvekan den första sparrisen. Grön som vit. Ångkokt som smörstekt. I ensamt majestät eller i sällskap med råvaror som lyfter vårens mjällaste och mest smakrika primör till nya höjder. Under fyra dagar i maj går vi all-in på primörernas primör. Välkommen till en sparrisfest för alla sinnen.


Nya Torsdags-Klubben på KB-Baren är en nymodigt anrik tradition på KB som i ett par decennier har samlat de som brukar gå på Torsdags-Klubben då och då på torsdagar. Alla är välkomna och vi umgås över generationsgränserna i KB:s unika barmiljö.

Under sommaren stänger vi matsalen och öppnar upp bakfickan, det vill säga: vår underbara bar och uteservering. Här serveras mat, dryck och bjuds på härlig stämning mellan klockan 12-22 varje dag. Varmt välkommen!